Popkaunotar Dua Lipa paljasti biksuvartalonsa – kuin mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Dua Lipa erosi mallipoikaystävästään Anwar Hadidista viime kesänä. 27-vuotias laulaja-lauluntekijä nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään ja keskittyy uuden musiikin tekemiseen.

Tällä kertaa Dua Lipa on osoittanut, että hän voisi koska tahansa aloittaa malliuran. Hän nimittäin poseeraa sosiaalisessa mediassa niukoissa värikkäissä biksuissa, jotka osoittavat laulajattaren olevan mallinmitoissa.

Vogue julkaisi YouTube-kanavallaan näyttävän Shorts-videon, jossa nähdään miten poptähti esittelee vaikeimman joogaposeerauksen, jonka hän osaa. Tähti asettautuu aluksi käsiensä varaan varis-nimiseen jooga-asanaan. Sen jälkeen hän siirtää tasapainoaan eteenpäin, laskee päänsä maahan ja suoristaa jalkansa ylös päälläseisontaan.