Kardashianit saivat sittenkin kutsun Met Galaan – huhut saivat perheen häpeämään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian käänsi katseita pukeutumalla vuoden 2022 Met Galassa alun perin Marilyn Monroen käyttämään ikoniseen mekkoon. Kardashian joutui laihduttamaan mekkoa varten, mutta siitä huolimatta asun on kerrottu vahingoittuneen Met Galassa. Myöhemmin tämän arveltiin olevan yksi painava tekijä siihen, että perheen kerrottiin tänä vuonna jääneen ilman kutsua gaalaan.

Nyt The SUN U.S. -sivusto on vahvistanut tiedon, jonka mukaan Kardashianit ja Jennerit ovat sittenkin saaneet kutsun Met Galaan. Kim Kardashian on lähipiirin mukaan todella häpeissään huhuista, joiden mukaan hän ja muut hänen siskonsa eivät tänä vuonna olisi saaneet kutsua.

Todellisuudessa Met Galan vieraslistasta vastaava Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintour oli rajannut tämän vuoden vieraslistaa kovalla kädellä. Hän halusi tehdä tapahtumasta entistäkin eksklusiivisemman, minkä vuoksi myös Jennerien ja Kardashianin perheenjäsenien kutsuminen tapahtumaan oli vaakalaudalla. Nyt naiset ovat kuitenkin tuoreen tiedon mukaan saaneet kutsut ja alkaneet suunnittelemaan omia asujaan gaalaa varten.