Euroviisujen semifinaalien järjestys julki – Käärijän esiintymisvuoro selvisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisut järjestetään toukokuun puolivälissä Englannin Liverpoolissa. Kilpailun semifinaalien esiintymisjärjestys on nyt julkaistu. Siitä selviää muun muassa se, milloin Suomea edustava Käärijä nousee lavalle.

Käärijä esiintyy tiistaina 9. toukokuuta järjestettävässä semifinaalissa 15. eli viimeisenä. Samassa semifinaalissa mukana ovat esiintymisjärjestyksessä myös Norja, Malta, Serbia, Latvia, Portugali, Irlanti, Kroatia, Sveitsi, Israel, Moldova, Ruotsi, Azerbaidžan, Tšekki ja Hollanti.

Euroviisujen toinen semifinaali järjestetään 11. toukokuuta. Siinä mukana ovat muun muassa Tanska, Romania, Viro, Islanti, Puola, Slovenia, Itävalta ja Liettua. Taatusti jännittävä finaali järjestetään lauantaina 13. toukokuuta. Sen esiintymisjärjestys selviää vasta lähempänä ajankohtaa.