Rihannan kotiin hälytettiin poliisit – tuntematon mies ilmestyi kosimaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihannan Los Angelesissa sijaitsevalla kotitalolla nähtiin torstaina poliisioperaatio. Virkavalta hälytettiin paikalle tuntemattoman hiipparin ilmestyttyä tähden tontille. Hän oli halunnut pyytää Rihannan kättä.

Etelä-Carolinan osavaltiosta Kaliforniaan matkustanut mies oli kävellyt Rihannan talolle ja joutunut lähes välittömästi tekemisiin vartijoiden kanssa. TMZ-sivuston mukaan mies oli kertonut saapuneensa kosimaan artistia. Rihannan turvatiimi hälytti poliisit paikalle.

Paikalle saapuneet poliisit löivät miehen rautoihin. Hän ei kuitenkaan ollut varsinaisesti rikkonut lakia. Niinpä mies päästettiin vapaaksi, ja häntä pyydettiin pysymään poissa Rihannan kotoa.

Rihanna odottaa parhaillaan toista lastaan kumppaninsa, hiphop-tähti Asap Rockyn kanssa. Hän on joutunut aikaisemminkin tekemisiin stalkkerien kanssa. Vuonna 2018 poliisi pidätti Rihannan kotona piileskelleen miehen, joka kertoi halunneensa harrastaa seksiä artistin kanssa.