Hugh Jackman treenaa Wolverinen rooliin – 8 600 kilokalorin päiväannoksia massakaudella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman palaa Wolverinen rooliin tulevassa Deadpool 3 -elokuvassa. Jackman syö 8.600 kilokaloria päivässä osana raakaa, kuuden kuukauden pituista massakautta. Määrä on nelinkertainen verrattuna tavalliseen, terveen miehen ruokavalioon.

Fitness-tähdellä on ikää 54 vuotta ja hän on aiemmin sanonut, että ei aio enää näytellä Wolverinen roolissa. Hän jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan kuudesta ateriasta, joihin oli merkitty tarkat ainesosat ja kalorimäärät. Annosten päällä luki, että ne ovat massakautta varten.

– Päivä elämässä. Kiitos kokki Mariolle, että autat minua pysymään terveenä ja hyvin ruokittuina, kun Wolverine tulee uudelleen, Hugh Jackman kirjoitti kuvaan.