Tom Cruise ei ole tavannut Suri-tytärtään vuosiin – valitsi uskonnon perheen edelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise ei ole nähnyt Suri-tytärtään vuosikausiin. Tyttö asuu äitinsä Katie Holmesin kanssa New Yorkissa ja täyttää pian 17 vuotta. Tapaaminen ei ole onnistunut, koska Suri erosi skientologeista hänen äitinsä päätöksestä. Kirkon jäsenet eivät saa olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat eronneet seurakunnan riveistä.

Katie Holmes ja Suri Cruise ovat tiiviisti yhteistä aikaa viettävä kaksikko, jotka ovat muuttaneet koko elämäntyylinsä uudenlaiseksi Tom Cruisesta ja skientologeista eroamisen jälkeen. Pariskunta erosi vuonna 2012. Suri on elänyt eron jälkeen tavallisen lapsen elämää, Page Six uutisoi.

Sinkkuäitinä Suria kasvattava Katie Holmes on kehunut pientä perhettään täydelliseksi, vaikka siitä puuttuukin isähahmo. Tom Cruise on pannut uskontonsa perheensä edelle, mutta on toisinaan pohtinut tyttärensä näkemistä. Korkea-arvoinen uskontokultin johtaja vaarantaisi asemansa tyttärensä tavatessaan.