Pasha Pozdniakova tanssi kuntosalilla – tiukassa pikkutopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainväliseksi sometähdeksi noussut Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo yli 1,7 miljoonaa seuraajaa. Aniharva suomalainen on kyennyt samaan.

Nyt Pasha on esiintynyt kameran edessä kuntosalilla, jossa hän tanssahteli videolla musiikin tahtiin. Ylleen kurvitar oli pukenut pienen mustan sporttitopin, jolla oli haasteita pitää povi kurissa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.