Portion Boysin keikka keskeytyi JaloTiinan ruokamyrkytykseen – näin itse kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portion Boys -yhtyeen keikka Tahkolla keskeytyi dramaattisella tavalla perjantaina. Yhtyeeseen kuuluva JaloTiina, oikealta nimeltään Tiina Forsby, joutui poistumaan lavalta huonovointisuuden vuoksi. Hän oli yllättäen sairastunut aggressiiviseen ruokamyrkytykseen.

– Ei ollut voiman voimaa kropassa nostaa edes kättä, saatikka pidellä mikrofonia. Silmissä musteni ja olo huononi koko ajan. Ryntäsin pois lavalta siinä kohtaa kun tunsin että nyt on vaan kertakaikkiaan mentävä. Elimistö tyhjensi täysin itsensä ja samalla ne loputkin voimat hävisi, JaloTiina kuvaili somessa.

JaloTiina on sittemmin jakanut päivityksen tilastaan. Hän sai sunnuntaina jo juotua isompia määriä vettä ja vitamiinijuomia, mutta kiinteää ruokaa ei voinut vielä edes harkita. Sen vuoksi hän joutui perumaan omalta osaltaan illalle suunnitellun yksityiskeikan.

– Terveyttä ja terveitä päiviä tulen jatkossa ihan varmasti arvostamaan entistä enempi. Tuo edellinen vuorokausi ei kyllä ihan hetkessä unohdu. Mutta nyt voin onneksi jo paljon paremmin; etova olo on mennyt jo pois, jäljellä on vaan tolkuton väsy ja voimattomuuden tunne, JaloTiina kuvaili.