Kody Brown myöntää: ”Olen tällä hetkellä periaatteessa yksiavioinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa esiintyvä Kody Brown on etsinyt uutta sisarvaimoa se jälkeen, kun kolme hänen vaimoaan päätti antaa miehelle lähtöpassit. Vierellä on enää Robyn Brown. Mies on myöntänyt, että elää periaatteessa yksiavioisen aviomiehen elämää.

– Elämme Robynin kanssa periaatteessa yksiavioisessa liitossa. Tämä voi olla spoileri, mikä tulee ilmi seuraavalla tuotantokaudella. Jokainen voi halutessaan olla moniavioinen, mutta en suosittele sitä, Kody Brown lataa TikTokiin.

Tilanne on erikoinen, sillä Robyn Brown on selkeästi kertonut haluavansa elää moniavioisessa liitossa sisarvaimojen kanssa. Toisaalta nainen on saattanut valehdella, koska hän näyttää saaneen aina eniten huomiota ja aikaa Kodylta muiden vaimojen ja lasten kustannuksella.

Netissä levisi taannoin kuvia, joissa Robyn ja Kody kulkivat yhdessä vaaleaverikön kanssa Las Vegasissa. Pian selvisi, että kyseessä oli Robynin sisko, eikä uusi vaimoehdokas, kuten monet ulkomaalaiset mediat olivat uutisoineet.

Pariskunnan seurassa nähty nainen oli Robynin sisko Taralyce Sullivan, joka asuu Las Vegasissa. Sekä Kody että Robyn ovat kertoneet aiemmin olevansa moniavioisia, joten he ovat etsineet uutta sisarvaimoa perheeseen. He olivat hiljattain kuukausien ajan yhteydessä naiseen, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta moniavioisuudesta. Hän matkusti Brownien kanssa lomalle Meksikoon.

Uusi sisarvaimoehdokas tuli kuitenkin toisiin aatoksiin kesken loman ja päätti lähteä kesken kaiken kotiin. Hän kertoi, että ei halua enää olla tekemisissä Kodyn ja Robynin kanssa. Tilanne on kuvattu myös televisiokameroille, mutta jakson esitysajankohta on hamaisessa tulevaisuudessa kaudella 18.