Kourtney Kardashiania tylytettiin: ”Vessanpöntön päältä syöminen on kuvottavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen siskoksista vanhin, 43-vuotias Kourtney Kardashian, on realitytähteyden lisäksi myös nykyään hyvinvointialan yrittäjä. Hetki sitten Travis Barkerin kanssa naimisiin mennyt nainen on perustanut Poosh-nimisen terveyteen keskittyvän verkkosivuston ja uutiskirjeen, minkä lisäksi hän on lanseerannut oman lisäravinnesarjan.

Tähden Lemme-niminen lisäravinnebrändi on lanseerannut useita naisille suunnattuja tuotteita. Tuotekuvissa tähti on usein esiintynyt melko vähäpukeisena, mikä aiheutti aiemmin sosiaalisessa mediassa hämmennystä. Nyt Kourtney Kardashian on saanut kritiikkiä siitä, että hän on tuonut ruokaa kylpyhuoneeseen.

Kourtney Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nähdään miten hän on asetellut naposteltavia ja samppanjaa kylpyhuoneen lattialle. Monien mielestä tämä näky on ollut kuvottava ja hyvin epähygieninen, koska ruokalautaset on asetettu suoraan kylpyhuoneen lattialle ja vessanpöntön kannen päälle, josta tähti on ilmeisesti haukannut hampurilaistaan.