IS: Miss Helsinki -kilpailija pidätettiin taposta epäiltynä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä tappoa, jonka uhri on 47-vuotias mies. Pidätettyjen joukossa on Miss Helsinki 2018 -kilpailun finalisti. Poliisi sai tiistaina 28. maaliskuuta alkuillasta tehtävän, jonka mukaan keski-ikäistä miestä olisi puukotettu Punavuoressa. Epäilty teko tapahtui yksityisasunnossa.

– Alustavien selvitysten perusteella näyttää siltä, että puukotusta edelsi jonkinlainen sanaharkka osan asunnossa olijoiden kesken, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.

Tapaukseen liittyen on pidätettynä neljä henkilöä. Esitutkinta on alkuvaiheessa. Ilta-Sanomien tietojen mukaan teosta epäillään kahta miestä ja kahta naista. Miehet ovat iältään 61- ja 59-vuotiaita. Naiset ovat iältään 28- ja 27-vuotiaita. Pidätettynä oleva 27-vuotias nainen joutui jättämään missikilpailut kesken, koska hänet pidätettiin ennen finaalia pahoinpitelystä.