Kristian Heiskari matkaa takaisin Suomeen – laihtui Espanjassa melkein 15 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -ohjelman voittanut helsinkiläinen duunari Kristian Heiskari muutti viime vuonna asuntovaunuun asumaan. Hän suuntasi talveksi Espanjan auringon alle. Nyt mies on aloittanut kotimatkan.

– Kolme kuukautta Fuengirolaa takana ja matka kohti Suomea on alkanut! On toi Fuge kyl kummallinen paikka ja ei varmasti tulis lähdettyä ilman karavaanin tuomaa vapautta. Kuitenkin alkuvuosi meni nätisti ja sai tutustua siisteihin tyyppeihin, siistien juttujen merkeissä, Heiskari kirjoittaa Instagramiin.

Hän kertoo kuntoilleensa alkuvuoden ajan ahkerasti ja pudottaneensa sen ansiosta painoa 14 kiloa. Hän hommasi itselleen myös koiran nimeltään Paavo.

– Hän on Paavo. Hän muutti mun luokse paikallisesta rescuetarhasta. Tämä 1-vuotias gringo asui espanjalaisessa perheessä, joka kyllästyi ja jätti hänet tarhalle, Heiskari kertoi aiemmin.