Oikeuteen haastettu Gwyneth Paltrow voitti – vaati mieheltä dollarin korvausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow oli juuri suuren somekohun keskellä kun naista kritisoitiin siitä, että hän kertoi julkisesti miten vähän hän syö päivän aikana. Nainen noudattaa pätkäpaastoa, minkä lisäksi tähti syö lähinnä nestemäisiä ruokia ja juomia ja kasviksia.

Nyt Gwyneth Paltrow on ollut uutisotsikoissa oikeudenkäyntinsä vuoksi. 76-vuotias Terry Sanderson väitti Paltrown törmänneen häneen laskettelurinteessä Utahissa vuonna 2016. Törmäyksen seurauksena Sandersonilla todettiin aivovamma, neljä kylkiluun murtumaa sekä muita vakavia vammoja. Paltrown näkemys tilanteesta oli hyvin erilainen.

Gwyneth Paltrown mukaan Terry Sanderson oli puolestaan törmännyt häneen, koska hän oli lasketellut naisen takana ja hänellä olisi ollut velvollisuus ohittaa Paltrow turvallisesti. Paltrow voitti Daily Mail -sivuston mukaan oikeuskäsittelyn ja välttyi 300.000 dollarin korvausten maksamiselta.

Gwyneth Paltrow toivotti käsittelyn päätyttyä Terry Sandersonille kaikkea hyvää. Nainen vaati puolestaan Sandersonilta hyvän tahdon eleenä vain yhden dollarin korvauksia sen jälkeen kun oikeusjuttu päätettiin hänen hyväkseen.