Emily Ratajkowski lomailee Japanissa – julkaisi upeita kuvia matkalta

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester.

Nyt Emily Ratajkowski julkaisi Instagram-kanavallaan upean kuvasarjan, jossa nähdään miten mallikaunotar lomailee Japanissa. Nainen on ottanut mukaan matkaseurakseen myös juuri kaksi vuotta täyttäneen Sylvester-poikansa.

Kuvissa nähdään miten Ratajkowski on nauttinut Japanissa kulttuurista, hyvästä ruoasta ja upeista nähtävyyksistä. Nainen nähtiin myös hetki sitten läheisissä tunnelmissa poptähti Harry Stylesin kanssa, mutta Emily Ratajkowski on kertonut, että ei halua suhteesta mitään vakavaa. Nainen on myös todennut haluavansa toisen lapsen, mutta suunnitellut sen hankkimista yksin ilman miestä.