Jennifer Garner loihti kiharat automatkalla – kiitti Reese Witherspoonia ohjeista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka on myös äiti hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. Nyt tähti esitteli videolla miten hän loihtii perheenäidin kiireiseen aikatauluun sopivat kiharat hiuksiinsa.

Jennifer Garner julkaisi hänen hyvän ystävänsä Reese Witherspoonin syntymäpäivän kunniaksi omalle Instagram-kanavalleen videon, jossa hän lukee Witherspoonin haastattelua lehdestä. Garner päättää noudattaa Witherspoonin antamia hyvältä kuulostavia neuvoja, joiden avulla nainen voi loihtia näppärät kiharat hiuksiinsa tuossa tuokiossa.

Videolla nähdään miten Garner laittaa hiuksiinsa muotovaahtoa ja rullat. Rullien annetaan olla päässä autossa sen aikaa kun perheenäiti on matkalla hakemaan lapsiaan koulusta. Mikäli sää sen sallii, automatkan aikana pidetään ikkunaa hieman raollaan, että tuuli pääsee kuivattamaan rullien sisällä hiuksissa vaikuttavaa muotovaahtoa. Kun 50-vuotias Garner on koulun pihassa ja ottaa rullat pois päästään, kiharat ovat valmiit.