Kardashianit-sarjan uusi traileri tyrmättiin – fanit väittävät tulevaa kautta tylsäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman tunnetuimman ja seuratuimman perheen elämästä kertova The Kardashians -sarja on jatkunut alkuperäisen tuotantoyhtiön jälkeen Disneyn suoratoistopalvelussa. Toinen tuotantokausi sai ensi-iltansa 22. syyskuuta ja nyt perheen elämää on seurattu kuvausryhmän toimesta jo kolmannenkin uuden tuotantokauden verran.

Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa 23. toukokuuta ja sen ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. Fanit ovat kuitenkin olleet The Sun -lehden mukaan hyvin pettyneitä sihen, millaista esimakua tulevista jaksoista on annettu. Monien mielestä tuleva kausi vaikuttaa tylsältä.

Traileria on kritisoitu muun muassa siitä, että siinä ei tapahdu mitään. Perheen draamasta vihjaillaan erikoisilla pienillä haastattelupätkillä, mikä on tuntunut monien mielestä omituiselta. Fanit kuitenkin tietävät, että naisten elämässä ei ole viime aikoina tapahtunut mitään kovinkaan dramaattista, koska he elävät hyvin julkista elämää sosiaalisessa mediassa reaaliajassakin.