Mandy Rose yllätti kuvallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa asuva Amanda Rose Saccomanno on ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä, jossa hän esiintyi taitelijanimellä Mandy Rose. Taannoin otti lempinimensä mukaisen leikkokukan viettelevään poseeraukseen kanssaan.

Nyt Mandy on poseerannut häviävän pienissä biksuissa, joihin ei ole kangasta ainakaan tuhlattu. Niiden alaosa hakee vertaistaan lähinnä postimerkeissä eikä yläosakaan ole koolla pilattu.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin. Mandy Rosella on nyt 3,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.