Juna törmäsi moottorikelkkaan Pellossa – nyt oli myös onnea matkassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapissa todistettiin lauantaina odottamatonta ja vaarallista tilannetta. Juna oli törmännyt junaraiteilla olleeseeen moottorikelkkaan. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Moottorikelkka oli jäänyt jumiin raiteiden väliin lauantai-iltana, eikä kuljettaja onnistunut irrottamaan sitä.

Raiteilla matkalla ollut yöjuna P276 törmäsi moottorikelkkaan. Kuljettaja ehti kuitenkin poliisin mukaan hypätä pois moottorikelkan kyydistä ennen törmäystä. Matkustajajuna jatkoi matkaansa noin tunnin aikataulusta myöhässä.

VR julkaisi sivuillaan asiaa koskevan tiedotteen, joka on sittemmin poistettu. Onnettomuuspaikka ei ollut virallinen junaradan ylityspaikka. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa. Lapin poliisi muistuttaa tiedotteessaan moottorikelkkailijoita junaradan ylittämisen olevan aina riskialtista. Se on sallittua vain virallisilla ylityspaikoilla.