Nick Cannon kuuli Taylor Swiftin olevan sinkku: ”Hänestä äiti 13. lapselleni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nick Cannon sai viime vuoden lopulla 12. lapsensa. Malli Alyssa Scott synnytti Cannonille toisen lapsensa ja pienokainen on suloinen tyttövauva on nimeltään Halo Marie Cannon. Nick Cannon on saanut 12 lastaan kuuden eri naisen kanssa. Viisi lapsista syntyi pelkästään viime vuoden aikana.

Nyt 42-vuotias Nick Cannon on Page Six -sivuston mukaan ollut todella innoissaan uutisista, joiden mukaan Taylor Swift on eronnut. Taylor Swift ja näyttelijä Joe Alwyn ilmoittivat viikko sitten, että he ovat päättäneet kuusi vuotta kestäneen suhteensa ja jatkavat elämää erillään.

Nick Cannon on todella innoissaan ajatuksesta, että hän saisi Taylor Swiftin 13. lapsensa äidiksi. Cannon uskoo, että hänellä ja Taylor Swiftillä olisi paljon yhteistä. Miehen mukaan olisi upeaa, jos Swift olisi avoin idealle ja mies saisi lisää lapsia 12-kertaisen Grammy-voittajan kanssa.