Mitä ihmettä? Meghan Markle ei osallistu kuningas Charlesin kruunajaisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On yleisesti tiedossa, että brittihovi ei ole hyväksynyt prinssi Harryn puolisoa, Meghan Marklea, osaksi Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijoiden sisäpiiriä. Kuninkaallisen perheen jäsenet ovat lehtitietojen mukaan helpottuneita siitä, että Meghan Markle jättää väliin kuningas Charlesin tulevat kruunajaiset.

Asiantuntijat uskovat, että Sussexin herttuatar tekee peliliikkeen oman brändinsä hyväksi jättäessään megaluokan tapahtuman väliin.Kuninkaallinen elämäkertakirjoittaja Ingrid Seward kertoi The Mirrorille, että Marklen päätös luopua juhlallisuuksista tarkoittaa, että hän voi kuvata itsensä marttyyriksi, jota monarkia vainosi.

Markle saattoi myös olla huolissaan siitä, ettei hän olisi tarpeeksi näkyvällä paikalla kruunajaisten aikana ja tämä olisi saattanut vaikuttaa haitallisesti hänen imagoonsa. Vaikka Markle ei matkusta Iso-Britanniaan historialliseen tapahtumaan, Buckinghamin palatsi vahvisti, että prinssi Harry osallistuu isänsä seremoniaan 6. toukokuuta. Markle oleskelee juhlan aikana kotonaan Montecitossa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa lastensa, prinsessa Lilibetin ja prinssi Archien kanssa. Archie täyttää neljä vuotta kuninkaan kruunajaispäivänä.