Helmeristä eronnut BB-Anu romahti: ”On ollut päiviä, etten ole päässyt sängystä ylös”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -talossa tavanneet ja sittemmin virallisesti seurustelun aloittaneet Anu Puumalainen ja Helmeri Pirinen erosivat maaliskuussa. Anu on nyt avannut alkuvuoden tuntojaan Instagramissa.

– On ollut päiviä, etten ole päässyt sängystä ylös saatika hoitamaan arjen pienimpiäkään askareita, Puumalainen kirjoittaa surullisen kuvan yhteyteen Instagramissa.

– Meillä kaikilla on omat haasteemme mutta yritetään silti selvitä niistä. Nämä kuvat ovat tammikuulta, kun mä romahdin ekan kerran kunnolla. Ajattelin jakaa ne nyt koska huomasin, että mä en tätä vaihetta pahimmassa vallitsevassa tilanteessa uskaltanut tänne someen jakaa aikasemmin. Näin jälkeen päin ajateltuna olin sillon niin hauras ja haavoittuvainen että ihan hyvä etten jakanut.

BB-pari erosi ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten, mutta he palasivat yhteen. Pariskunta lähentyi Big Brother -talossa. Aiemmin he suunnittelivat yhteistä omakotitaloa ja perheenlisäystä. Anu Puumalaisella on kaksi lasta ja hän työskentelee kiinteistövälittäjänä. Nainen paljastaa aloittavansa kesällä harjoittelun Radio Novalla. Helmeri Pirinen on ammattiscoottaaja ja oman FinScooter-yrityksensä toimitusjohtaja.