Vanderpump Rules -tähti antoi haastattelun ilman tuotantoyhtiön lupaa – saattaa saada potkut sarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lisa Vanderpumpin ravintolarealitysta tutuksi tullut Ariana Madix joutui pitkäaikaisen kumppaninsa, Tom Sandovalin uskottomuuden uhriksi. Sandoval petti naista pariskunnan yhteisen ystävän, Raquel Levissin kanssa. Sandoval kertoi äsken suhteen kriisiin ajatumisesta Howie Mandelin podcastissa.

Sandoval paljasti muun muassa sen, että hän on yrittänyt erota Madixista jo aiemmin, mutta nainen uhkasi tehdä itsemurhan. Nyt lähipiiristä kerrotaan The Sunille, että Vanderpump Rules -ohjelman tuottajilla ei ollut harmainta hajuakaan siitä, että Sandoval aikoo antaa kohusta haastattelun. Tämä saattaa jopa rikkoa esitysoikeudet omaavan Bravo-televisiokanavan sopimuksia. Pahimmillaan asia voi johtaa potkuihin tai sopimussakkoon.

Tom myönsi haastattelussa aloittaneen salasuhteensa Raquelin kanssa ollessaan vielä Arianan kanssa, mutta hän väittää myös yrittäneensä erota kaksi viikkoa ennen kuin tämä sai tietää suhteesta. Ariana Madix oli vastannut, että mikäli pari eroaa, loppuisi myös hänen elämänsä siihen pisteeseen. Hän myös kertoo, että ei ole Raquelin kanssa enempää kuin ystävä.