90 Päivää morsiamena Angela haluaa uuden netti-ihastuksen – nigerialainen Michael historiaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suuren suosion saavuttanut 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelma on esitellyt amerikkalaisen Angela Deemin ja nigerialaisen Michael Illesanmin rakkaustarinaa. Netissä levisi alkuvuodesta huhu, jonka mukaan Angela ja Michael ovat eronneet, mutta asiaa ei ole vahvistettu virallisesti tuotantosopimuksen vuoksi.

Angela ja Michael olivat etäsuhteessa vuosien ajan. Nyt Angela on iskenyt silmänsä Billy-nimiseen mieheen. Hän on ollut jo pitkään yhteydessä Billyyn, mutta on kutsunut miestä pelkästään ystäväksi. Kaksikon välinen flirtti on ollut käsinkosketeltavaa.

Billy ja Angela tanssivat yhdessä videoiden välityksellä ja seuraavat toisiaan TikTokissa. He myös soittelevat ahkerasti. Billy asuu Kanadassa ja Angela Yhdysvalloissa. He suunnittelevat toistensa tapaamista myöhemmin tässä kuussa. Billy on entinen miesstrippari.

Angela kävi hiljattain lihavuusleikkauksessa, mikä näkyy naisen runsaasti hoikistuneessa ulkomuodossa. Hän on laihtunut melkoisesti ja esittelee uutta ulkonäköään mielellään. Angela halusi käydä leikkauksessa saavuttaakseen paremman terveyden. Reilu kolmekymppinen Michael ei ollut 57-vuotiaan naisen ulkonäkömuutoksista innoissaan, mutta Angela uskoo nigerialaisen käyttävän häntä ainoastaan hyväkseen päästäkseen Yhdysvaltoihin asumaan.