Jennifer Garner ei päästä lapsiaan sosiaaliseen mediaan – syy on helppo ymmärtää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jennifer Garner ei päästä lapsiaan sosiaalisen median käyttäjiksi. Viisikymppisellä naisella on 17-vuotias Violet, 14-vuotias Seraphina ja 11-vuotias Samuel entisen miehensä Ben Affleckin kanssa. Lapset saavat käyttää somea, jos he pystyvät kertomaan siitä yhdenkin hyvän puolen.

Garner tulee aina estämään lapsiaan käyttämästä Facebookin, Twitterin ja Instagramin kaltaisia palveluita, kunnes he pystyvät voi todistamaan hänelle, että heidän olisi hyödyllistä olla yhteisöpalveluissa.

– Teini-ikäiseni ovat aika mahtavia, joten en todellakaan voi aliarvioida heitä. Tiedän kuitenkin, että olen syvästi noloa aiheuttava heille! Sanoin vain lapsilleni: ”Kerro ja näytä minulle artikkelit, jotka osoittavat, että sosiaalinen media on hyväksi lapsille, ja sitten keskustelemme aiheesta lisää. Etsi tieteellistä näyttöä, joka vastaa sitä mitä minulla on, joka sanoo, että se ei ole hyvä teini-ikäisille. Sitten keskustellaan!” Vanhin lapseni on päätöksestäni jo kiitollinen, mutta se on pitkä matka, Jennifer Garner kertoi The Today Show’ssa.