Ellie Gouldingilla haasteita riisua Coachella-asuaan – kuvasi tilanteen videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ellie Goulding julkaisi taannoin hänen TikTok-kanavallaan hauskan videon, jossa hän esitteli upeaa pitkähelmaista hametta, jonka kanssa nainen ei kuitenkaan ollut päästä portaita ylös. Nyt Ellie Goulding esitteli hänen näyttävän Coachella-asunsa, joka myös paljastui melko epäkäytännölliseksi.

Videolla Ellie Goulding kertoo, että hän ei saa korkeavartisia hopeisia saappaita pois jalastaan. Nainen repii saappaitaan ja ravistelee jalkojaan kunnes kengät lopulta irtoavat. Kenkien pois ottamisen jälkeen laulaja toteaa, että itse asiassa riisuminen olikin helpompaa kuin hän oli ajatellut.

Videon kuvauksessa nainen kertoo, että hänen ylleen valikoidut muotiluomukset ovat usein sellaisia, että hän ei saa niitä omin avuin pois yltään. Senpä vuoksi tähti onkin joskus jopa nukkunut esiintymisasuissaan.

@elliegoulding Episode 10245 of outfits i cant take off. I was trying for about ten mins before i started this vid. Definitely not because im drunk. #coachella #ihavesleptinoutfitsbefore #GRWM ♬ original sound – Ellie Goulding