Kesha jahtaa kummituksia televisiosarjassa – vieraili entisessä mielisairaalassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Kesha metsästää nykyisin kummituksia omassa televisio-ohjelmassaan nimeltä Conjuring Kesha. Discovery+ -kanavalla viime syksystä saakka esitetyssä ohjelmassa tutkitaan laulajan kosmista yhteyttään yliluonnolliseen ja vieraillaan paikoissa, joissa kummittelee.

Pop-ikoni on valjastanut mukaansa paranormaalien ilmiöiden asiantuntijoita. Jokaisessa jaksossa on myös mukana yksi hänen julkkisystävistään. Osa on kauhusta kankeana lähtiessään mukaan pelottavalle matkalle.

Kesha on muun muassa vieraillut ystävänsä Big Freedian kanssa mielisairaalassa, jossa kummittelee. Laitokseen on sijoitettu mielenterveysongelmien lisäksi seksuaalivähemmistön edustajia, itsetyydyttäneitä naisia, yhteiskunnasta syrjäytyneitä ja muita, tavallisesta kansasta erottuneita henkilöitä. Potilaita on kidutettu ja heille on suoritettu erilaisia kokeita, kuten lobotomiaa.

Keshan tuotantoryhmä kohtaa omituisia kokemuksia heti rakennukseen saavuttuaan jo ennen varsinaisten tutkimusten käynnistymistä. He kuulevat kiljumista ja valot alkavat räpsyä. Jopa aluksi skeptinen Big Freedia myöntää, että hän tuntee olonsa ahdistuneeksi paikassa.