Legendaarinen ravintola tekee paluun Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen ikonisimpiin ravintoloihin lukeutuva Ohranjyvä tekee paluun Tampereella. Näsilinnankadulla sijaitseva kaupungin vanhimpiin ravintoloihin kuuluva Ohranjyvä on saanut uuden omistajan ja avaa ovensa tauon jälkeen torstaina 20. huhtikuuta.

Ravintolan uusi omistaja on Primaresta Oy, jonka ravintoloitsija Louie So jatkaa perinteitä, mutta uusia tuuliakin on tulossa. Ohranjyvään on tehty kevyt sisustusremontti. Ravintoloitsijan mukaan Ohranjyvän perinteinen tunnelma säilytetään ja suosituimmat klassikkoannokset ovat yhä ruokalistalla. Valikoimaan otetaan myös uusia annoksia ja juomavalikoimaa päivitetään.

65-paikkainen ravintola saa kesäksi lisäpaikkoja takapihalle rakennettavan terassin myötä, ja terassilla voi myös ruokailla. Näsilinnankadun puolella pääsee myös nauttimaan auringosta pienellä etuterassilla. 1980- ja 1990-luvuilla Ohranjyvä eli kulta-aikaansa, kun siellä istuivat televisiosta tutut tähdet ja muun muassa Jyrki Otila. Kummeli-sarjan hahmo Mauno Ahonen teki osaltaan ravintolaa tunnetuksi sketseissään.