Muistatko vielä Axl Smithin? Seiska paljasti uuden nimen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kansainvälisestikin menestystä niittänyt suomalaisjuontaja Axl Smith katosi julkisuudesta sen jälkeen, kun mies jäi kiinni seksiseuranaan olleiden naisten salakuvaamisesta. Miehen olinpaikka on ollut mysteeri vuosien ajan, mutta nyt hänet on paikannettu uudella nimellä naapurimaahamme Ruotsiin.

Axl Smithin törkytempun totuus alkoi paljastua, kun mies joutui jättämään Emma-gaalan juontamisen poliisitutkinnan vuoksi. Lopulta mies tuomittiin vuonna 2017 yhteensä 30 salakatselusta ja kunnianloukkauksista yhden vuoden ja kahden kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Mies menetti omaisuutensa korvausten maksamisen vuoksi.

Seiska on paljastanut Smithin vaihtaneen nimeään. Mies asuu nykyään tukholmalaisessa lähiössä vanhemman naisen kanssa. Hän on aiemmin pannut välit poikki Suomeen ja suomalaisiin ystäviin ja aloittanut elämänsä puhtaalta pöydältä Ruotsissa. Hän yritti kohun alkuvaiheessa väittää, että kuvasi seksikumppaneitaan omaksi turvakseen, mutta lopulta poliisitutkinta osoitti kuvaamisen olleen järjestelmällistä ja taltiointeja jaettiin myös sivullisille.