Mies haluaa Nicki Minajin takapuolen – käyttää 60 000 euroa plastiikkakirurgiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuvalla Rudy Villalobosilla ei ole rajaa siinä, kuinka paljon hän käyttää aikaa, rahaa tai täyteaineita takapuolensa muokkaamiseen. Meikkitaiteilijana työskentelevä mies on valmis käymään läpi kaikki mahdolliset toimenpiteet saadakseen täydelliset pakarat.

– En välitä mitä muut ajattelevat. Saan paljon vihakommentteja sosiaalisessa mediassa, mutta se ei haittaa, koska tiedän itse näyttäväni hyvältä, Rudy kertoo.

Enkelten kaupungissa asuva mies tietää myös glamourin varjopuolen. Hollywoodissa kaikki on upeaa – paitsi todellisuus. Alueella on runsaasti kodittomia ja köyhyyttä. Yhdysvalloissa on kuitenkin mahdollista menestyä, mikäli on valmis tekemään sen eteen töitä ja näkemään vaivaa. Kilpailu on kovaa, joten avuksi voi tarvita esimerkiksi kauneusleikkauksia erottuakseen joukosta Rudyn tavoin.