Jasper Pääkkönen näytettiin kalsarimainoksessa ilman suostumusta – hakee nyt korvauksia oikeudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on tänään oikeudessa Lähde & CO Oy -alusvaatevalmistajaa vastaan. Syynä on televisiomainos, jossa Pääkkönen poseerasi alushousuisillaan. Kuva oli tarkoitettu alunperin ainoastaan podcastin mainostamiseen, mutta se näytettiin televisiossa ilman Pääkkösen suostumusta.

Oikeusasiakirjojen mukaan Jasper Pääkkönen hakee yhtiöltä nyt 300.000 euron korvauksia, koska hänen kuvaansa on käytetty ilman lupaa. Oikeudessa on tänään todistajana myös Jare Tiihonen, eli Cheek. Artisti kertoo mainospalkkioista ja niiden suuruudesta omien kokemustensa pohjalta.

Jasper Pääkkönen kokee, että häntä on käytetty hyväksi The Other Danish Guy -kalsareiden mainoskampanjassa. Pääkkönen on yksi yrityksen sijoittajista. Tapahtumat sijoittuvat vuodelle 2021.