Lentomatkustaja virtsasi matkustajan päälle – kolmas kerta samalla reitillä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Humalainen mies virtsasi toisen matkustajan päälle American Airlinesin lennolla New Yorkista Delhiin. John F. Kennedyn lentoasemalta lähtenyt lento 292 laskeutui Delhin lentokentälle ja virtsannut mies pidätetiin.

New Delhi Televisionin raportin mukaan lentoyhtiö tiedotti lennolla ilmantuneesta häiriöstä, mutta sen syytä ei paljastettu julkisuuteen. Kyseessä on ainakin kolmas kerta, kun matkustaja on virtsannut toisen henkilön päälle New Yorkin ja Delhin välisellä lennoilla lyhyen ajan sisällä. Viime kuussa 21-vuotias opiskelija pissasi samalla 15 tunnin lennolla humalassa bisnesluokan matkustajan päälle.

Yhdysvalloissa opiskellut Intian kansalainen pidätettiin, kun hän astui ulos koneesta Delhissä. Viime marraskuussa matkustaja virtsasi 70-vuotiaan naisen päälle, joka istui bisnesluokassa Air Indian lennolla Delhistä New Yorkiin. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan miehelle määrättiin 30 päivän matkustuskielto Air Indialla.