Met Gala lähestyy – nämä supertähdet jäivät ilman kutsua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka vuosi Met Galaan kokoontuu muodin kerma ja lukemattomat supertähdet, jotka pukeutuvat vuosittain aina gaalan teeman mukaisesti ja esittelevät muotisuunnittelijoiden tekemiä ainutlaatuisia luomuksia punaisella matolla. Kyseinen gaala on todella eksklusiivinen eikä pelkkä julkkiksena oleminen takaa sitä, että tapahtumaan saa kutsun.

Etenkin tänä vuonna Met Gala on aiheuttanut erityisesti keskustelua sen kutsuvieraslistan vuoksi. Vieraslistasta vastaava Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintour on rajannut tämän vuoden vieraslistaa kovalla kädellä ja moni aiempina vuosina tapahtumaan osallistunut jäi ilman kutsua.

Cosmopolitan-sivuston mukaan Galasta vuosien varrella ilman kutsua ovat jääneet muun muassa stylisti Rachel Zoe, artistit Demi Lovato ja Zayn Malik, koomikot Amy Schumer ja Tina Fey, juontaja Tim Gunn sekä näyttelijä Gwyneth Paltrow. Heistä jokainen on puhunut julkisuudessa negatiivisesti Met Gala -tapahtumasta, mikä näyttää vaikuttaneen siihen, että seuraavana vuonna kutsua ei ole enää saapunut.