Prinssi Harryn kaksoisolento etsintäkuulutettiin – epäillään rikoksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisi jahtaa prinssi Harryn kaksoisolentoa Iso-Britanniassa. Miehen väitetään sieppaneen Louis Vuittonin käsilaukun autosta tai ainakin tietävän asiasta jotain. Hertfordshiren poliisi julkaisi henkilön kuvan viikonloppuna Facebookiin.

Varas oli rikkonut auton ikkunan ja ottanut ajoneuvon sisältä designlaukun. Poliisin julkaisu levisi nopeasti viraalina sen jälkeen, kun sosiaalisen median käyttäjät huomauttivat väitetyn laukkuvarkaan olevan silmiinpistävän samannäköinen Sussexin herttuan kanssa.

Hertfordshiren poliisi poisti julkaisun myöhemmin. Syytä poistamiselle ei tiedetä. Varastetussa Louis Vuittonin käsilaukussa oli MacBook, Applen kuulokkeet ja kovalevy. Mies ei välttämättä ole syyllistynyt varkauteen, mutta hänet halutaan asemalle puhutettavaksi.

– Haluamme tunnistaa kuvassa olevan miehen, koska hänen uskotaan olleen alueella tuolloin ja hänellä saattaa olla tietoa, joka voisi auttaa tutkinnassamme, Michael Norris sanoi Mirrorin mukaan.