Sofia Richie upeat häämatkakuvat – vähemmästäkin lomakuume nousee

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on mennyt naimisiin musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 2020 ja alkoivat julkisesti seurustelemaan keväästä 2021 lähtien. He sanoivat toisilleen tahdon Etelä-Ranskassa kaksi viikkoa sitten.

Sofia Richie on nyt julkaissut todella upeita lomakuvia hänen Instagram-kanavalleen heidän häämatkaltaan. Kuvissa Richie poseeraa kuvankauniiden trooppisten maisemien keskellä toinen toistaan kauniimmissa asuissa.

Kuvateksteissä nainen on kertonut miten onnellinen hän on joka päivä aamusta iltaan mentyään naimisiin rakkaansa kanssa. Sofia Richie ei ole paljastanut hänen ja Elliot Graingen matkakohdetta, mutta kuvien perusteella moni on päätellyt, että pariskunta on suunnannut Malediiveille.