Hailey Bieber ja Shay Mitchell sokkotestissä – osoittautuivat ranskalaiseksperteiksi

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Hailey Bieber on tunnettu kauneudestaan ja mallintöistään, mutta maailmanlaajuiseen julkisuuteen hän nousi kuitenkin viimeistään silloin kun hän meni naimisiin poptähti Justin Bieberin kanssa. Nykyään Hailey Bieber pitää myös omaa hyvin suosittua YouTube-kanavaa.

Hailey Bieber pitää YouTube-kanavallaan videosarjaa, jossa hän kutsuu vierailevia tähtiä hänen kylpyhuoneeseensa. Tällä kertaa naisen vieraaksi saapui 36-vuotias näyttelijä ja yrittäjä Shay Mitchell, joka on nykyään myös kahden lapsen äiti.

Hailey Bieberiä ja Shay Mitchellia odotti kylpyhuoneessa näyttävä kattaus ranskanperunoita ja dippejä. Tähtien tuli arvata maun ja ulkonäön perusteella mistä ravintolasta ranskanperunat olivat peräisin. Bieberin rakkaus ranskalaisia kohtaan oli ilmiselvää, koska hän arvasi jokaisen oikein. Ranskalaisia oli haettu In-N-Out, McDonald’s, Burger King, Wendy’s sekä Five Guys -ravintoloista.