Lentoyhtiön työntekijät vetivät Boeing-lentokonetta – hyvästä syystä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hartsfield-Jacksonin kansainvälisellä lentokentällä Yhdysvaltojen Atlantassa todistettiin taannoin epätavallista näkyä. Jumbojet-matkustajakonetta vedettiin lentokenttää pitkin täysin ihmisvoimin. Kyse oli näyttävästä hyväntekeväisyystempauksesta.

25 Delta Airlines -yhtiön työntekijöistä ja heidän omaisistaan koostuvaa tiimiä yritti kukin vetää Boeing 757 -konetta 7,6 metrin pituisen matkan. Koneen paino on yli 100 tonnia. Kyseessä oli jo 12. Delta Airlinesin vuotuinen jumbojetin veto -tapahtuma.

Delta Airlinesin tempauksen tarkoituksena on kerätä rahaa syövän vastaiselle työlle. Siihen osallistuu vuosittain tuhansia yhtiön työntekijöitä ympäri Yhdysvaltoja. Vuoden 2023 tempauksessa rahaa onnistuttiin keräämään hyväntekeväisyyteen yli miljoonana dollarin edestä, uutisoi Atlanta News First.