Näyttelijäkaunotar ensimmäisestä äitienpäivästään: ”Suloisemmaksi ei voi mennä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kaley Cuoco tuli monille aikoinaan tunnetuksi Rillit Huurussa -sarjasta. Sen jälkeen nainen on näytellyt muun muassa The Flight Attendant -trillerissä, joka nousi HBO Max -palvelussa muutama vuosi sitten huippusuosioon. Maaliskuussa Cuocosta tuli myös äiti.

Kaley Cuoco sai hänen avomiehensä Tom Pelphreyn kanssa heidän ensimmäisen lapsensa 30. maaliskuuta. Pariskunta antoi tytölle nimeksi Matilda Carmine Richie Pelphrey. Nyt 37-vuotias Kaley Cuoco pääsi viettämään myös ensimmäistä äitienpäiväänsä.

Kaley Cuoco julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia hänen ensimmäisestä äitienpäivästään, jota varten Pelphreykin matkusti kotiin työmatkaltaan. Cuoco julkaisi kuvia myös kaikista naisista, joita Matildan elämässä on mukana. ”Kiitos kaikille uskomattomille naisille, jotka auttavat meitä kasvattamaan suloista Matildaamme. Rakastamme ja arvostamme teitä”, Cuoco kirjoittaa.