Ireland Baldwin sai esikoisensa – Alec Baldwinista tuli isoisä tyttövauvalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin julkkisperheen ensimmäinen lapsi Ireland Baldwinin asuu Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa. Nyt pariskunta on ilmoittanut saaneensa perheenlisäystä.

Ireland Baldwin synnytti hänen ja André Allen Anjosin ensimmäisen yhteisen lapsen. Baldwin on saanut Page Six -sivuston mukaan terveen tyttövauvan, jolle annettiin heti syntymässä nimeksi Holland.

Ireland Baldwin yllätti faninsa joulukuussa ilmoittamalla raskaudestaan. Nyt 27-vuotias Baldwin on äiti ja hänen isästään Alec Baldwinista tuli isoisä saadessaan ensimmäisen lapsenlapsensa. Monet julkkikset kuten Meghan Trainor, Ashley Graham sekä naisen perheenjäsenet ovat kirjoittaneet Instagram-kuvaan onnentoivotuksia.