Mandy Rose kuumasta biksuvartalostaan: ”Rakennettu, ei ostettu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilijatar Amanda Rose Saccomanno on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä, jossa hän esiintyi taitelijanimellä Mandy Rose. Nykyisin hän niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Mandy esittelee upeaa vartaloaan kameralle ja toteaa sen olevan rakennettu, ei ostettu. Tilanne on varmasti ainakin pääosin näin, mutta esimerkiksi rintojen aitoutta voidaan kyseenalaistaa.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin. Mandy Rosella on nyt 3,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.