Jennifer Lopez osoittaa videollaan – ikä on vain numero

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, laulajana ja yrittäjänä tunnettu Jennifer Lopez lukeutuu niihin julkkiskaunottariin, joiden kauneutta moni ihailee. Naiselta usein udellaankin vinkkejä niin ruokavalioon, treenaamiseen, ihonhoitoon kun meikkaamiseenkin liittyen.

Jennifer Lopez päätti esitellä Instagram-videollaan hänen 244 miljoonalle fanilleen sen miten hän saa loihdittua kasvoilleen kauniin hohtavan lopputuloksen. Hän käyttää videollaan oman JLoBeauty-merkkinsä voiteita ja seerumeita, jotka hän levittää iholleen mielenkiintoisella tekniikalla.

Jennifer Lopez painelee sormenpäillään eri puolille kasvoja pisteitä tummemmalla voiteella, ihon värisellä voiteella ja hehkua tuovalla korostusvoiteella. Lopuksi 53-vuotias kaunotar levittää pisteet kasvoilleen ja saa aikaan upean lopputuloksen. Moni naisen fani onkin kommentoinut tähden upeaa tyyliä ja todennut, että Lopezin kohdalla ikä todellakin on vain numero.