Poliisi sai hälytyksen aseella uhkailusta Jyväskylässä – pyssy osoittautui leikkiaseeksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi sai tiistaina Jyväskylässä huolestuttavalta kuulostaneen tehtävän, johon liittyi ase ja joukko nuoria. Tapaus osoittautui kuitenkin paikan päällä pelättyä vaarattomammaksi.

Poliisi kertoi Twitterissä saaneensa tiistaina 23. toukokuuta kello 12:37 hälytyksen, jonka mukaan nuori henkilö oli uhkaillut muita ihmisiä aseella asunnossa. Poliisi varautui tehtävään usean partion voimin. Ase osoittautui kuitenkin leikkiaseeksi.

Jyväskylän Pupuhudassa tapahtui perjantaina hieman samankaltainen tapaus. Sivullinen oli nähnyt jonkun ammuskelevan erään rakennuksen parvekkeella. Ase osoittautui kuitenkin lopulta ilma-aseeksi. Poliisi tutkii tiistain tapausta epäiltynä laittomana uhkauksena. Perjantai-illan tapauksessa poliisi puolestaan takavarikoi aseen ja kirjoitti tekijälle rikesakon.