Emily Ratajkowski moottoripyörän kyydissä – autoilijoiden leuat loksahtivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski alkoi pian avioeronsa jälkeen tapailemaan Pete Davidsonia, mutta romanssi jäi lyhyeksi. Viime aikoina hän on seurustellut poptähti Harry Stylesin kanssa, mutta julkkispari on varsin vaitonainen tilanteestaan.

Nyt Emily on kuvattu useisiin otoksiin moottoripyörän kyydissä, ja näky loksahtivat melkoisella varmuudella, kun tällainen näky tuli eteen yllättäen. Emilyllä oli nimittäin yllään vain valkoiset mikroshortsit ja hyvin tiukka valkoinen toppi.

Emily Ratajkowskin mielestä hänen rakkauselämänsä ei pitäisi olla sellainen asia, josta muut innostuvat. Hän keskittyy tällä hetkellä lähinnä töihinsä ja Sylvester-poikansa kasvattamiseen. ”Ne asiat eivät ilmeisesti synnytä yhtä näyttäviä otsikoita”, Ratajkowski kommentoi People-sivuston mukaan.