Cardi B esitteli tyttärensä eväät – tällaiset herkut nelivuotiaalla

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa lapset ottavat yleensä omat eväät päiväkotiin ja kouluun, mikäli vanhemmat tahtovat lastensa syövän terveellisemmin tai edullisemmin. Lounaat voi pakata joko eväsrasiaan tai paperipussiin. Nyt räppäri Cardi B esitteli millaisen lounaan hän pakkaa tyttärelleen mukaan esikouluun.

Cardi B on kerännyt sekä ihastelevia että ihmetteleviä kommentteja kuvallaan, jossa hän esittelee neljävuotiaan Kulture-tyttären eväitä. Kulturelle on pakattu mukaan runsaasti syötävää kunnon lounaasta aina naposteltaviin saakka. Tytön eväslaatikoista löytyy muun muassa kanaa, maissia, pastaa, parsakaalia, marjoja ja vähän herkkujakin kuten monivärisiä muroja ja keksejä.

Amerikkalaisissa kouluissa ja päiväkodeissa ruoat ovat yleensä melko värittömiä ja yksipuolisia, minkä vuoksi moni on ihastellut tytön eväitä. Osa on kuitenkin ihmetellyt sitä minkä vuoksi lapselle on pakattu myös epäterveellisiä välipaloja mukaan. Muutama vanhempi myös ihmetteli, miten lapsi ehtii syömään kaiken 25 minuutin lounastauon aikana.