Camila Cabello ja Shawn Mendes käsi kädessä kaupungilla – vanha suola janottaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaiskuubalainen artisti Camila Cabello seurusteli pitkään poptähti Shawn Mendesin kanssa. Kun pariskunta päätti erota, ei mennyt aikaakaan kun Cabellon käsipuolessa nähtiin jälleen uusi mieskomistus.

Camila Cabello alkoi seurustelemaan Lox Club -nimisen deittailusovelluksen toimitusjohtajan Austin Kevitchin kanssa, mutta kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen he päättivät erota. Nyt Cabello on jälleen nähty People-sivuston mukaan toistuvasti Shawn Mendesin kanssa.

Camila Cabello ja Shawn Mendes nähtiin heidän eronsa jälkeen ensimmäistä kertaa yhdessä tämän vuoden Coachellassa. Nyt heidät on nähty myös New Yorkissa, jonka kaduilla 26-vuotias Cabello ja 24-vuotias Mendes tallustelivat käsi kädessä paparazzeista välittämättä.