Kissa ei antanut pariskunnan nukkua – koomisesta videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikinomistajien arki ei ole tylsää. Rakkaalta lemmikiltä ei välttämättä saa rauhaa edes yöaikaan. Erityisesti tämä on tullut tutuksi kissatalouksissa asuville.

TikTok-käyttäjä Laurenjene12:n yöt ovat olleet viime aikoina melko unettomia. Siitä on pitänyt huolen heidän rescue-kissansa Ash. Kissalla on nimittäin tapana terrorisoida heitä juurikin yöaikaan, omistajien yrittäessä nukkua rauhassa.

Laurenin TikTokissa jakamalle kaksiminuuttiselle videolle on koostettu materiaalia kahden kuukauden ajalta. Yökameran ikuistamalla videolla nähdään, kuinka Ash herättelee toistuvasti pariskuntaa tassuin ja hampain. Lemmikinomistajien yöunet ovat ehkä historiaa, mutta ainakin he saivat kissan ansiosta viraalihitiksi nousseen videon.

@laurenjenel12 Did we sleep at all? Yes. Was it good sleep? 🤷🏻‍♀️ #fyp#befypoupage #catsoftiktok #cattok #catsvideosoftiktok #securitycamera #blinksecuritycamera #trending #laurenjenel12 #catsvideo ♬ original sound – The preppy three🌸