Kourtney Kardashian ja Travis Barker yrittävät lasta – aamuisin 90 minuutin sessiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja hyvinvointialan yrittäjä Kourtney Kardashian meni viime vuonna naimisiin Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tulleen rumpalin Travis Barkerin kanssa. Pariskunnan häät järjestettiin Italian Portofinossa, jossa oli läsnä perhe ja lähimmät ystävät.

Nyt Kourtney Kardashian ja Travis Barker yrittävät saada ensimmäistä yhteistä lasta. 47-vuotiaalla Travis Barkerilla on kaksi lasta hänen edellisestä liitostaan Shanna Moaklerin kanssa. 44-vuotiaalla Kourtney Kardashianilla puolestaan on kolme lasta hänen ex-miehensä Scott Disickin kanssa. Nyt aviopari toivoo saavansa myös yhteisen lapsen.

Kourtney Kardashian on kyllästynyt hedelmöityshoitoihin minkä vuoksi pariskunta yrittää saada lasta luonnollisin keinoin. Ovulaation aikaan aviopari harrastaakin hyvin ahkerasti yhdyntää. Kourtney Kardashian on kertonut People-sivuston mukaan, että he nauttivat elämästä ja harrastavat aamuisin jopa 90 minuutin rakastelusessioita.