Kaula-aukko ei jäänyt huomaamatta – Marika Fingerroos auton ratissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien kohujulkkis Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden jo taakseen, mutta hänen elämäänsä voidaan siitä huolimatta seurata edelleen aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Kurvitar on edelleen huippunäyttävässä kunnossa.

Marika on nyt hypännyt auton rattiin ja fiilistelee sosiaalisen median päivityksessään kesää ja on siinä varmasti monien seuraajiensa kanssa samaa mieltä. Samalla Marika vihjaa, että fanisivuilla on uutta materiaalia.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.