Vilautus hetkellä millä hyvänsä – Cara Delevingnella ei mitään takkinsa alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Cara Delevingne tunnetaan huippumallina, joka on poseerannut useiden lehtien kansikuvissa ja kävellyt lukemattomissa muotinäytöksissä. Delevingne on myös lahjakas näyttelemisessä ja esiintynyt elokuvissa kuten Suicide Squad.

Nyt Cara poseeraa tyylikkäässä sinisessä jakkutakissa, jonka alle hän ei ole kuitenkaan pukenut mitään toki avonaisuudesta huolimatta. Vilautusvaaraa on siis ilmeinen, ja näitä asuja tuskin nähdään kovin usein julkkismaailman ulkopuolella.

Taannoin Delevingne avautui päihderiippuvuudestaan, joka alkoi hänellä jo hyvin nuorena. Tähti muistaa heränneensä krapulassa sängystään isoäitinsä luota jo silloin kun hän oli vasta seitsemänvuotias. Hänellä oli yllään morsiusneidon puku ja hän oli juhlissa juonut salaa samppanjaa. 15-vuotiaana Cara Delevingne koki totaalisen henkisen romahduksen.