Grace Boor kuin naapurintyttö – rantakuvat paljastavat suosion syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median julkkiskaunotar Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa. Gracella on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Boor on esitellyt vartaloaan miljoonille seuraajilleen näyttävästi poseeraamalla uimarannalla mustiin biksuihin pukeutuneena. Kuvat osoittavat varsin hyvin sen miksi Grace on noussut nopeasti jättimäiseen suosioon.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.