Karhu tunkeutui leipomoon – herkullinen saalis tallentui kuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Makeanälkäinen ja ihmisiä pelkäämätön karhu aiheutti taannoin yllättävän tilanteen leipomossa. Villieläin murtautui Yhdysvaltojen Connecticutissa sijaitsevaan liikkeeseen ja varasti runsain määrin herkkuja.

Taste by Spellbound -leipomon työntekijät olivat lastaamassa leivonnaisia pakettiautoon, kun tiloihin ilmestyi kutsumaton vieras. Leipomoon tunkeutunut mustakarhu sieppasi heti laatikollisen jälkiruokaherkkuja. Tilanne yllätti työntekijät toden teolla.

Leipomossa työskentelevä Maureen Williams yritti toistuvasti säikäyttää karhun pois, mutta se palasi aina takaisin. Lopulta Williams lukitsi eläimen autotallitilaan sen lähestyttyä häntä uhkaavasti. Karhu päätyi syömään yhteensä noin 60 kuppikakkua.

Mustakarhu onnistuttiin lopulta häätämään tiloista soittamalla auton torvea. Leipomo jakoi videon tapauksesta Instagramissa. Viranomaiset nappasivat eläimen myöhemmin houkuttelemalla sen ansaan herkkujen avulla, uutisoi USA Today.